Installationstips för bottenventil för handfat

Experter noterar att installationen av bottenventilen med händerna under kraften av varje, eftersom enheten har en mycket enkel konfiguration. Men det bör noteras att installationen av det här användbara tillbehöret oftast är förknippat med arbete på monteringen och blandaren själv. Därför är processen med att utföra denna uppgift en komplex och flera stegs händelse.

Mästare rekommenderar att man uppmärksammar det faktum att den dekorativa beläggningen av hygienprodukter är mycket lätt att förstöra, så under arbetet bör verktyget med olika tänder inte användas. Det kommer att vara användbart att skydda ditt arbete med packningar, koppar och mässingsprodukter säljs.

Efter att installationen av blandaren har slutförts är det nödvändigt att engagera sig i installationen av bottenventilen.

Tekniken i denna process kan delas in i följande steg:

Bottenventilen själv sätts in i avloppshålet i diskbänken, tvättstället eller någon annan apparat.

Nålarna ska korsas med varandra, och platsen för deras fog ska vara ordentligt fastsatt med ett plast kors.

Därefter måste nålarna anslutas till justeringsspaken och ögat på stubben själv. Det är denna design som ger öppning och stängning av hålet i sanitetsskålen.

Vid köp av en bottenventil bör du också överväga konfigurationen av VVS-fixturen, där pluggen kommer att installeras, eftersom handfat och handfat kommer med och utan överflöde för vatten. Från denna designfunktion beror på ventilmodellen, vilken bör köpas.

Efter att ha slutfört dessa ganska enkla steg kan installationen av systemet anses vara komplett. Det är emellertid fortfarande för tidigt att kontrollera Bottenventilens funktionalitet, eftersom det är nödvändigt att ansluta en sifon och en korrigering till den, vilket säkerställer utsläpp av vatten i avloppssystemet. Bottenventilen fungerar som ett kopplingselement mellan sanitetsbunken av vilken typ som helst och siffran, för att eliminera möjligheten att misslyckas med anslutningselementen tillverkar tillverkare ett headset med en universell version av dess montering. Därför kan dockning av botten Bottenventilen på ett säkert sätt utföras med alla konstruktioner. Efter detta arbete är det nödvändigt att testa botten Bottenventilens funktion.

Kontrollen utförs enligt ett visst system.

Analysera blandarens funktion. För att göra detta, öppna det kalla och heta vattnet. Åtgärder är nödvändiga för att eliminera förekomsten av läckor i lederna av systemelementen. Om det finns till och med en minimal läcka, är det värt att dra åt muttrarna eller använda en tejp för att försegla.

Det är nödvändigt att kontrollera tillståndet av sifonen själv. Det är väldigt lätt att göra det – det räcker att stänga av bottenventilen till maximal nivå och visuellt inspektera apparaten själv för läckage av vatten vid lederna.

Diagnostik för installationen av headsetet själv. För att försäkra dig om att Bottenventilen är i gott skick, stäng den flera gånger och dra vatten, och öppna sedan pluggen och töm den. Testning av enheten minskar risken för fel vid installation av fot bottenventilen.

För att förlänga driftstiden för headsetet och sifonen, speciellt för modeller med överflöd, undviker igensättning av systemet och rengör alla delar en gång om året med tvättmedelskompositioner.

Anpassningar som verkar utföra bara estetiska uppgifter, kan i de flesta fall vara mycket användbara i vardagen. Den praktiska komponenten av bottenventiler ökar ständigt. Många konsumenter föredrar att uppleva effektiviteten hos ett attraktivt headset. Tack vare det, kan du bekvämt utföra vardagliga uppgifter och samtidigt spara pengar.

<<Till startsidan

bottenventil, popdown